Separering af kloak

Kloakseparering for private og ervherv af en autoriseret kloakmester

Vi er din professionelle og kvalitetsbevidste kloakmester i Nordjylland

Søger du en autoriseret og kompetent kloakmester i Nordvestjylland, er vi hos Entreprenør P. Salkvist klar til at varetage din opgave. Med adresse i Erslev på Mors, kører vi ud og leverer løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Vi udfører alt indenfor kloakarbejde, heriblandt kloakseparering for både private og erhverv.

Hver dag går vi glade på arbejde, og du møder dygtige og kompetente medarbejdere med fokus på holdbarhed og godt håndværk, så du opnår det ideelle resultat. Vi forsøger altid at koordinere vores arbejde, så det passer ind i din dagligdag, og vi leverer naturligvis arbejdet til tiden – for os er en aftale nemlig en aftale.

Kloakseparering udført korrekt og efter gældende regler

Store regnmængder og stigende indbyggertal sætter vores kloaknet under pres. Ofte er kloakrørene slet ikke dimensionerede til at kunne aflede så store mængder vand, som skybrud og befolkningstilvækst medfører. Derfor er det ofte nødvendigt at separere kloakken for at adskille regn- og spildevand. 

Når du vælger os til kloakseparering, er du garanteret et langtidsholdbart og veludført resultat, der kan klare de store mængder vand. Vi arbejder med høje kvalitetsstandarder og udfører altid separering af kloakrør korrekt og efter gældende regler. Vi har teknikkerne og den faglige viden, der skal til for at varetage din separatkloakering.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Er dit kloaknet ikke længere optimalt, og har du brug for en autoriseret kloakmester til kloakseparering? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail. Så tager vi en snak om din opgave, og hvad vi kan tilbyde dig indenfor separering af kloak. Her giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få dit tilbud her