Kloakmester i Nykøbing Mors

Din autoriserede kloakmester i Nykøbing Mors - Altid korrekt udført kloakservice

Professionel kloakmester i Nykøbing Mors til alt kloakarbejde

Søger du en autoriseret kloakmester i Nykøbing Mors, der effektivt, men grundigt kan løse din opgave? Så behøver du ikke at lede længere end Entreprenør P. Salkvist. Vi er et dygtigt og professionelt kloakfirma med base i Erslev på Mors, hvorfra vi hver dag kører ud og varetager en bred vifte af kloakopgaver i Nordvestjylland.

Med stor faglig viden og mange års erfaring i branchen har vi opnået et bredt kompetencefelt, der gør os i stand til at udføre alt kloakarbejde for både private og erhverv, bl.a.:

  • Separering af kloak
  • Rottespærre
  • Højvandslukke
  • Kloakspuling
  • TV-inspektion
  • Ny kloak
  • Nedsænkning af kloak

Arbejdets omfang har ikke betydning for os – vi klarer både store som små opgaver.

Kloakarbejde udført rigtigt første gang

Forkerte kloakløsninger medfører store gener i hverdagen, og gentagne behov for service kan hurtigt blive en dyr affære. Når du vælger os som din kloakmester i Nykøbing Mors, er du sikret korrekte løsninger udført efter gældende love og regler. Vi fokuserer nemlig på at udføre alt kloakarbejde rigtigt første gang, så du kan koncentrere dig om alt det, der betyder mest for dig.

Vi prioriterer den gode dialog højt. Derfor imødekommer vi dine behov og yder kompetent vejledning om de mest relevante løsninger for dig, så du er i stand til at træffe de helt rette beslutninger.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Har du en opgave, der kræver en autoriseret kloakmester i Nykøbing Mors, eller ønsker du flere oplysninger om, hvilke løsninger vi kan tilbyde netop dig? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail. Vi tager altid gerne en uforpligtende samtale om din opgave, hvor du naturligvis også får et godt tilbud på en skarp pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få dit tilbud her