Kloakmester i Thisted

Din autoriserede kloakmester i Thisted - Professionelt kloakarbejde af topkvalitet

Grundig kloakmester i Thisted til alle kloakopgaver

Mangler du en autoriseret kloakmester i Thisted til kloakspuling, separering af kloak eller noget helt tredje? Så er vi hos Entreprenør P. Salkvist klar til at løse din opgave. Vi er et kompetent kloakfirma med mange års erfaring i branchen, der kan varetage alt indenfor kloakservice for både private og erhverv.

Fra vores adresse i Erslev på Mors kører vi ud og hjælper kunder i det meste af Nordvestjylland, og vi er derfor også din kloakmester i Thisted.

Når du hyrer os, får du en kloakmester med stor ekspertise i faget, der bl.a. kan hjælpe med:

  • Separering af kloak
  • Montering samt service af eksisterende rottespærre
  • Højvandslukke
  • Kloakspuling
  • TV-inspektion
  • Ny kloak
  • Nedsænkning af kloak

Ingen opgave er for stor eller lille for os – vi leverer højkvalitets løsninger uanset omfanget.  

Kloakarbejde løst rigtigt første gang

Vi prioriterer din tilfredshed højt. Derfor går vi altid professionelt og grundigt til værks, når vi udfører kloakservice. Vi mener nemlig, at kloakarbejde skal udføres rigtigt første gang, så du får optimalt udbytte af din løsning. Alle opgaver skal laves korrekt og efter gældende krav og regler, og du er garanteret, at vi går til opgaven med fokus på høj kvalitet og godt håndværk. 

Vi lytter naturligvis til dine ønsker og behov og yder kompetent vejledning, når du har brug for det. Den gode dialog er nemlig meget vigtig for os, da vi mener, det skaber grundlaget for et godt og tilfredsstillende samarbejde.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag

Skal vi være din kloakmester i Thisted, og søger du et uforpligtende tilbud på en attraktiv pris på din opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail. Vi udfører alle former for kloakservice, så vi er sikre på, at vi også er den rette kloakmester for dig.

Få dit tilbud her